Eigentijds en dorps wonen in Nuenen-West. – De essentie
Project eigentijds en dorps wonen in Nuenen-West
Laat het lukken.

Eigentijds en dorps wonen in Nuenen-West.

BPD laat het lukken.

DE VRAAG

De ontwikkelende partij Nuenen West BV vroeg ons in 2009 het gehele project- en procesmanagement voor onze rekening te nemen. Specifieker; er werd ons gevraagd om onze expertise op het gebied van planeconomie, planologie en realisatie in te zetten. Sindsdien ondersteunen we de directie, onderhandelen met de gemeente, bereiden aandeelhoudersvergaderingen voor en sturen de diverse partners aan: van planvorming tot en met de realisatie van deze nieuwe woonwijk met 1500 woningen.

DE AANPAK

Wij beheren de grondexploitatie (GREX), stellen de nodige financiële analyses en begrotingen op en verzorgen het financieel management binnen de projectorganisatie. We zorgen ervoor dat de ontwikkeling planologisch optimaal is verankerd en begeleiden de ontwerpprocessen voor de verschillende bouwfasen. Ook verzorgen wij het opdrachtgeverschap voor de realisatie en begeleiden wij de gehele contractvorming tussen gemeente, Nuenen West BV, opstalontwikkelaars en kopers.

DE ESSENTIE

Dwars door de crisis heen de realisatie tot een succes maken, door woningvraag en aanbod te faseren. Dát is de essentie van dit project.


Aanspreekpunt

ROB VAN BAKEL
06 82 61 39 19

Meer weten over dit project?