Werken bij – De essentie
Werken bij
Laat het lukken.

Werken bij

Heb jij hart voor gebiedsontwikkeling, ga je voor kwaliteit en voel je je prettig in een informele omgeving? Dan is de essentie misschien wel een match. Regelmatig zoeken we nieuwe collega’s en (afstudeer)stagiaires. Mocht je hier nu geen oproep(en) zien staan: we zijn altijd nieuwsgierig naar je, laat vooral iets van je horen of zien.

Jouw toekomst bij De essentie?

De essentie biedt niet alleen werk. Jezelf ontwikkelen is een cruciaal onderdeel van je werk en daarmee ook van onze bedrijfsvoering. Daarom bieden we diverse ontwikkelmogelijkheden op vakbekwaamheid en persoonlijke groei, afgestemd op jouw ambitie en behoefte en die van ons bedrijf. Maar…het is niet alleen maar serieus, als team bieden we vooral een prettige werkomgeving waar we dagelijks samen lunchen, iedere vrijdag de week gepast afsluiten en verschillende activiteiten ondernemen met elkaar. Tot ziens?!

Wij zijn op zoek naar...

Ben jij onze nieuwe stagiaire? Bij De essentie zijn we altijd op zoek naar...

Wordt jij onze toekomstige collega? Ben je op zoek naar een interessante vacature voor...

Ben jij de versterking die wij zoeken? (Planologie, civiele techniek en bouwkunde)  Wij zijn...

Kom in contact

Naar deze website staren maakt je stukken wijzer, maar erg persoonlijk is het natuurlijk niet. Dus mail ons, bel ons of kom gewoon langs voor een kop koffie. We kijken naar je uit en gaan het gesprek graag met je aan.

Hambakenwetering 5

Toren B, etage 4

5231 DD ‘s-Hertogenbosch

Je mag informatie van onze website halen, maar wel op eigen risico. We hebben deze website met zorg samengesteld en doen ons uiterste best om juiste en actuele informatie te verschaffen. Foutje gezien, een opmerking of verzoek? We vernemen het heel graag! Ook als je een klacht hebt of als je content ziet die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of op rechten van derden. Tot slot aanvaarden we geen aansprakelijkheid op inhoud, data, adviezen, verklaringen, producten of ander materiaal. Wij werken volgens De Nieuwe Regeling 2011 Rechtsverhouding opdrachtgever – architect, ingenieur en adviseur DNR 2011.

Cookies resetten