Glastuinbouw voor een gezonde toekomst op Californië. – De essentie
Project Venlo
Laat het lukken.

Glastuinbouw voor een gezonde toekomst op Californië.

Californië BV laat het lukken.

DE VRAAG

Ten noordwesten van Venlo, in de gemeente Horst aan de Maas, ligt glastuinbouwgebied Californië. De grondexploitatiemaatschappij Californië B.V. heeft in 2007 onze hulp ingeschakeld bij de verwezenlijking van Californië I: een financieel gezonde en kansrijke thuisbasis voor tuinders én een veilige, groene werk- en woonomgeving.

DE AANPAK

Wij zijn vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van Californië I. De gebiedsontwikkeling werd in 3 fasen opgedeeld: de ontwikkeling van 60 hectare bouwgrond in het westen, 110 hectare in het hart van Californië en 70 hectare in het oosten. We hebben het gehele projectmanagement voor civiele techniek en realisatie uit handen genomen. Ook hebben we de overdracht van de openbare ruimte naar de gemeente Horst aan de Maas.

Bij de ontwikkeling van Californië II spelen we net zo’n belangrijke rol: zo beheren wij onder andere de business case en de grondexploitatie (GREX). En we adviseren over de optimale insteek en opzet voor het bestemmingsplan.

DE ESSENTIE

Betrokken zijn vanaf initiatief, haalbaarheid, planvorming tot en met realisatie. Zo maken we waar wat we beloven dankzij onze expertise. We laten het lukken voor onze klant, in dit geval Californië BV.


Aanspreekpunt

TIM NOIJ
06 57 58 77 76

Meer weten over dit project?